Вила Ломар

самостоятелна вила с 5 места

Атракции

Екопътека „Бяла река“ е едно от най-красивите места,които предлага планината.Изградени са 8 дървени мостчета,над водните каскади,които образува реката.Обезопасена е с парапети и стълбички, вградени в скалите.Самото преминаване по маршрута ще достави удоволствие на хората,обичащи силните усещания. Тук се намира най-голямото разнообразие на флора и фауна в България.

Мъжки манастир „Св.Богородично“ - двукратно разрушаван от турските набези и възстановен през1881г.Ако решите да направите разходка по едно от стръмните била на планината,ще достигнете до сгушен на върха.

Малък манастир От това място ще се разкрие уникална гледка към връх.”Ботев” и към цялата местност.Ще се насладите на величественият Балкан,който ще ви зареди с енергия и прекрасни впечатления,които ще останат за дълго с вас.

От това място ще се разкрие уникална гледка към вр. ”Ботев” и към цялата местност. Ще се насладите на величественият Балкан, който ще ви зареди с енергия и прекрасни впечатления, които ще останат за дълго с вас.